Succesfulde mennesker er fagfolk og iværksættere!

Dette er en hemmelighed for jødisk stamme finansielle succes. Mange jødiske familier forstå, at professionelle legitimationsoplysninger er den bedste EU kort til højere lønninger. Tænk over det. Nogle af de højeste indtjening personer jeg kender er bil mekanik og blikkenslagere, der arbejdede regelmæssig beskæftigelse og studerede hårdt for at få den bedst mulige uddannelse og certificeringer i feltet.
For eksempel er en medicinsk grad simpel en måde til at sikre, at kun visse mennesker komme til at praktisere medicin. Jeg ved, at ideen er, at visse personer er tilladt i feltet har været tvunget til at lære en bestemt færdighed sæt betragtes som acceptabelt i sundheds-branchen, men ud fra et økonomisk synspunkt hensigten er også at begrænse antallet af praktikere til at forsikre højere indkomster.
Mange flere jødiske familier i forhold til andre etniske grupper forstå, at business ejerskab er en anden vej til høj indkomst, hvis korrekt håndtering færdigheder udvikles. Jeg husker at tage en iværksætterkultur klasse på master’s plan og en jødisk mand lavet en interessant udtalelse. Han sagde, at i den jødiske kultur hvis en ung mand eller kvinde forsøger at starte en virksomhed og ikke resten af familien vil sige, “det er bare din første prøve, prøve igen!”
I en lavere indkomst vil etnicitet resten af familien latterliggørelse familiemedlem til døden. I lavere indkomst ses etniske iværksættere manglende som et tegn på uigenkaldelig inkompetence. I modsætning hertil i højere indkomst ses etniske iværksættere manglende som uddannelse!
Dette er præcis, hvordan du nødt til at nærme sig din bestand investering læring. Din første forsøger på aktiemarkedet kan være klodset, men du vil være at få kendskab. Så længe du holder et positivt syn vil hvad du laver du lære af dine fejl og forbedre og til sidst vokse rige. Hvis du lader dit eget sind begynder at tvivle, hvad du gør eller lade venner af familiemedlemmer overbevise dig, at du ikke kan gøre det, end du vil mislykkes, selv hvis du er tæt på succes.

Indlægs forfatter: super-admin