PS – At holde din udskrivning omkostninger lav

Hvis du har et lavt budget for projektet udskrivning, uanset om det er et visitkort trykning tjenester eller postkort trykning tjenester, er der bedre alternativer, som du kan gøre for at holde dine omkostninger på et minimum. Lytte og indsamle tips fra eksperterne vil være nyttige for dig.
Hvis du har din egen printer, kan du bede om nogle anbefalinger for at minimere papir omkostninger og affald. Nogle gange, folk holde på køber papirer tænker, at det er egnet til deres printere men snart finde ud af, at de ikke rent faktisk passer.
Derfor, for at sikre, at du ikke vil spilde dine penge over papirer, du skal gøre lidt forskning først.
Ved hjælp af én farve er altid den billigste måde at få din trykning udført. På den anden side behøver én farve ikke at være sort kun. Den fælles farve kan bruges som varierende nuancer fra lysere nuancer til mørkere nuancer.
En dygtig designer kan justere de forskellige nuancer af en enkelt farve. For eksempel kan han bruge mørkere nuancer til tekst lettere for design eller fotos.
Dette kan tilføje liv og oplyse dokumentet, selv om det har kun én farve. Hvis dette kan gøres ordentligt, kan en kunde anmodning om to farver og betale for kun én. Dette kan være en god måde at sænke dine omkostninger.
Jo færre farver vil koste mindre og det vil spare på blæk, men også på film og andre plade udgifter for.
Hvis du kører CMYK-jobs, kan dette være billigere at køre i forhold til en fuld-farve job sammenlignet med en to til tre farve, fordi det kræver den største rengøring presse og det medfører, at blande de brugerdefinerede trykfarver.
Hvis du har en én farve job eller en tofarvet job, kan du overveje for at få den trykt på en farvet lager for at tilføje yderligere interesse i dine udskrifter. Dine læsere eller kunder kan fuldt ud forstår denne form for print.
Du kan vælge job uden farver og billeder, der køres fra siden, fordi det vil typisk koste mere.
Du kan spørge trykkeriet, hvis de har ekstra papir tilbage, og det ikke vil blive brugt længere, fordi du kan bruge den. Dette vil holde omkostningerne lave.
Du kan også bede udskriftsfirmaet for valg og alternativer, som vil holde dine omkostninger til udskrivning, lav, men på samme tid, opretholde kvaliteten.
For mere information om forfatteren og artiklen besøg

Indlægs forfatter: super-admin