Home Equity lån; ikke sætte dit hus eller Condo i fare!

Konsolidering af gælden kan være et bedre alternativ
Har du set disse bank og realkredit annoncer på TV og aviser fortæller dig at betale disse irriterende høj interesse kreditkort regninger ved at trykke ind i dit hjem egenkapital? De gør det lyd sand simpel, anvende on-line, kalde-os toll gratis, svar inden for timer, osv. De næsten lyder for godt til at være sandt. Vi kender alle farerne ved ting, der er for godt til at være sandt. Så hvad er farerne ved hjælp af din egenkapital til at betale din kreditkort gæld? En mindre detalje, de glemmer at nævne i disse annoncer; mens bankerne reklamere ofte hjem ansvarlig lånekapital som en måde at konsolidere andre højt forrentede gæld, viske disse lån ikke tavlen ren. Du stadig skylder penge, og nu den er knyttet til dit eget hus.
Før vi begynder, lad os forstå nogle vigtige finansielle termer: usikret gæld er ikke garanteret af løfte om sikkerhedsstillelse. De fleste kreditkort er et eksempel på usikret gæld, hvilket er grunden til deres renter er højere end andre former for udlån, som pant, som beskæftiger ejendom som sikkerhed.
Sikrede gæld er sikret ved et pant på skyldnerens ejendom, som kan tages af kreditgiveren i tilfælde af manglende betaling af skyldneren. Et almindeligt eksempel er et realkreditlån.
Egenkapital er, hvor meget af hus du faktisk ejer. Med andre ord, er det prisen på dit hus på dagens marked minus beløbet af enhver lån sikret på ejendommen. For eksempel, hvis dit hus er værd $170,000 og dit realkreditlån balance er $115.000, så din egenkapital er forskellen–$55.000. Denne værdi kan gå op eller ned afhængig af de økonomiske betingelser.
Du kan ikke sælge del af huset, at du ejer direkte. Det er en pakkeløsning med den del, du stadig betaler på. Dog kan du få fat i nogle af disse penge gennem et hjem ansvarlig lånekapital (også kendt som en anden pant).
Sidst, har mange af os oplevet en stigning i egenkapitalen i vores hjem eller ejerlejligheder på grund af en hidtil uset stigning i vores hjem værdier. Dette er for det meste næring af de unormalt lave renter. Disse lave renter lavet et hjem opkøb vanvid, da de månedlige ejeromkostninger var så billige. For det seneste år dog renten har været støt klatring og de månedlige udgifter af ejerbolig har været støt stigende gør det mere vanskeligt at købe et hjem. Dette har resulteret i en overflod af boliger på markedet for salg. Husk den gamle udbud og efterspørgsel teori? Flere udbud end efterspørgsel efter boliger betyder at prisen på boliger vil falde og så vil mængden af egenkapitalen i hjemmet.
Ved hjælp af vores første eksempel, hvis du gik til banken og tog et hjem ansvarlig lånekapital for $55.000 at afbetale dit kreditkort, har du nu sikret hele denne (usikre) gæld til dit hjem. At tage denne ene skridt videre, som renten går op, dit hjem kunne gå ned. Så i teorien kunne du skylder mere end den faktiske værdi af dit hjem. Dette betyder, at hvis du ønskede at sælge dit hjem og det var nu værd $150.000, du ville have til at komme med en ekstra $20.000 bare for at være i stand til at opfylde dine økonomiske forpligtelser. I 1988 var boliger i hele landet på deres højeste værdi. Så i 1989, på grund af økonomiske forhold, mange virksomheder havde afskediget medarbejdere og boligboblen brast forårsager hjem i nogle dele af landet et tab på op til 50 procent af deres værdi natten! Der er ingen grund til hvorfor ikke kunne dette ske igen. Dette er ikke en sund scenario. Den gode nyhed om equity-lån er at de har lavere renter end kreditkort, fordi de er sikret mod dit hus. Den dårlige nyhed er disse lån er sikret mod dit hus. Hvis du går glip af en betaling, så risikerer du at miste dit hjem. Savner et kreditkortbetaling af sig selv og i første omgang vil du kun få at lytte til gæld samlere, men du har stadig dit hjem.
Ulemper ved at bruge et hjem ansvarlig lånekapital til at afbetale dit kreditkort:
• Ved at trække penge (egenkapital) ud af dit hjem til at fodre dit forbrug vaner, du kan ende op hjemløse.
• Hvis du bruger dit hjem til at afbetale kreditkort gæld du mister din sikkerhedsnet.
• At tage mere gæld at betale nuværende gæld er en taber spil.
Bemærk: Hvis du låne mere end 100 procent af værdien af dit hjem, eller hvis hjem ansvarlig lånekapital er mere end $100,000.00, nogle af renter vil ikke være fradragsberettigede.
Ifølge Bankrate.com er den værste mulige langsigtede omkostninger for et hjem ansvarlig lånekapital afskærmning. Hvis du ikke har råd til to pantebreve på dit hus, især hvis andre gæld hober sig op igen, kan du miste dit hjem til banken. Misligholdt på kun én af pantebreve kan føre til denne dyre konklusion.
Kontakt en velrenommeret gæld konsolidering selskab der er ringe eller ingen omkostninger for tjenesteydelser. De fleste af agenturerne hedder gæld Management kredit rådgivning Service og de:
• Arbejde med långivere til at forhandle en tilbagebetaling plan du har råd til–herunder gør en indsats for at få rentenotaer reduceret eller frafaldes.
• Udvikle en betalingsplan, du har råd til.
•Bidrage du genetablere kredit når din nuværende gæld er betalt.
Hvis du deltager i en gæld Management Program (DMP) program, vil det dukke op på din kredit rapport. Dog dit kreditkort er allerede beskadigede, din økonomiske liv er noget rod, og du skal tage drastiske foranstaltninger for at komme tilbage på sporet. Da konkurslovgivningen har for nylig ændret, kan indstillingen konkurs ikke længere være en mulighed.
Copyright 2006 gæld Management kredit rådgivning Corp.

Indlægs forfatter: super-admin