Finansielle Tips til forsøger gange

IHateFinancialPlanning.com tilbyder rådgivning om styring af dine penge
(ARA) – når livet bliver uforudsigelige, der er én ting amerikanerne altid ønsker at hænge op på: deres penge.
Under nationale usikre tider er det kun naturligt at ønsker man hunker ned og hænge til din cash– eller på et minimum, squeeze så meget som muligt ud af hver lønseddel (det vil sige, hvis du stadig får en).
Mange amerikanere føler dig mindre sikker om deres liv end nogensinde. I virkeligheden, føler 63 procent, de bliver nødt til at foretage ændringer i deres daglige livsstil, ifølge en undersøgelse foretaget af Wirthlin Worldwide, en McLean, VA-baserede forskning firma. Frygt for ukendt, jobtab eller at have mindre indkomst er også på folks bevidsthed.
“Hvis du hadede finansiel planlægning til at begynde med, kan tanken om styring af dine penge i forsøger gange være endnu mere skræmmende,” siger Randy Schuldt, vicepræsident med IHateFinancialPlanning.com, et websted for de tre ud af fire amerikanere, der hader finansielle planlægning. “Selv om det kan synes umuligt at forudsige hvad fremtiden vil bringe, der er nogle enkle trin, du kan tage for at give dig mere kontrol over dine penge i en foranderlig verden.”
For at give dig og din familie noget at hænge på i uvis eller skiftende tider, tilbyder IHateFinancialPlanning.com følgende tip:
Sætte det i perspektiv. Hvis historien er nogen indikation, kan økonomien ikke lide langsigtede skadelige virkninger fra de seneste begivenheder. Dow Jones industrial average–den ældste amerikanske marked benchmark – typisk falder for en kort tid, men det har traditionelt prellede inden for seks måneder. Det skete efter Pearl Harbor, Golfkrigen, World Trade Center bombningen i 1993 og Oklahoma City bombningen i 1995. Tidligere resultater garantere ikke fremtidige resultater, men der er mulighed for, at historien kan gentage sig selv. Frygtsomme reaktioner vil kun gøre på kort sigt holder længere.
Reducere din underskud. Nationens økonomiske udsigter er intet du kan styre, men du har kontrol over din egen situation. Hvis du har kreditkort gæld, tage skridt til at betale det ned. Start med kort med den højeste rente og betale mere end minimum på alle dine kort med saldi. Stedet for at bruge et kreditkort for fremtidige køb, få et debetkort, som trækker køb direkte fra en bankkonto.
Beskytte fremtidige indtægter. Du skylder det til dig selv og familien til at beskytte din indtjeningsevnen med handicap indkomst forsikring og/eller livsforsikring. Manglen på handicap indkomst forsikring er den fælles største trussel mod den amerikanske arbejdsstyrke, finansielle trivsel ifølge Consumer Federation of America. Det rapporterer, at 80 procent af amerikanske arbejdere har enten ingen langsigtede handicap indkomst dækning eller deres dækning er utilstrækkelig.
Modstå trangen til at låne fra din 401 (k). Mange mennesker er fristet til at låne fra deres 401 (k) som første udvej, men det bør være den sidste udvej. Mange mennesker tror, fordi det ‘låne fra sig selv’, ikke er skadeligt, men faktisk, de mister chancen for at drage fordel af skatteudsættelsen og renters rente på potentielle vækst af deres 401 (k). Det betyder, at din konto vil være meget mindre, når du går på Pension. Også, hvis du afslutter din job eller er fyret, kan du blive forpligtet til at betale tilbage hele lånet straks. Hvis du er i stand til at gøre det, være parat til at betale indkomstskat og en 10 procent tidlig tilbagetrækning straf på lånet.
Balance dit budget. Nu er et godt tidspunkt at få for vane at budgettering din penge. Holde styr på dine udgifter og udgifter for en måned eller deromkring. Det kunne afsløre nogle penge vaner, der har brug for at ændre. Og det kan hjælpe dig med at forme fremtidige vaner, såsom opsparing, Velgørenhedsformål eller bare betale dine regninger til tiden.
Gem til nødsituationer. Mange mennesker sat ud spare til en regnvejrsdag. Det kan ikke regner på økonomien, men stormene brygning. En god tommelfingerregel er at have mindst tre måneders løn i den bank, hvor du kan få adgang til det for nødsituationer spænder fra et utæt tag til fyringer på arbejdspladsen.
Have en plan i tilfælde af fritstille. Under disse hårde tider, flere og flere virksomheder er opskæring job, og dit kan være næste. Hvis du ikke allerede har gjort så opdatere dit CV. Være sikker på du forstår, hvad du skal gøre for at opretholde sygesikring dækning efter en fritstille. Kan du ansøge om et hjem egenkapital kreditlinje. Du behøver ikke at bruge det, men det er svært at få godkendt efter du er blevet arbejdsløse.
Skrive et testamente. Det var en god ide, før verden ændret sig, og det er en god idé nu. Så længe du tænker på din families økonomiske fremtid, er det også et godt tidspunkt at formelt erklærer dine ønsker om, hvem der får hvad, og hvor meget, efter du har gået bort. Det er også den eneste måde du vil være sikker på dine ønsker transporteres ud. Du kan ændre din vilje så ofte som du ønsker, så længe du lever. Du muligvis også en holdbar fuldmagt (POA), som formaliserer der vil træffe beslutninger på dine vegne, hvis du ikke er i stand til at gøre dette.
Investere i fremtiden. Modstå trangen til at lægge fremtidsplaner i venteposition. Hvis du ønsker at købe en lille virksomhed, adoptere et barn eller gå tidligt på Pension, sætte disse mål på papir og følge op med en spareplan. Det er nemmere at holde på sporet, hvis du har noget at skyde. Uanset tilstand af verden, holde forbedre tilstanden af din privatøkonomi. En investering i din fremtid er også en investering i USAs fremtid.
Venligst udlånt af ARA indhold, www.ARAcontent.com, e-mail: [email protected]
EDITOR’S NOTE: For mere Information, kontakt Maclaren Latta, Carmichael Lynch Spong, (612) 375-8570, [email protected] eller Stephen Dupont, Carmichael Lynch Spong, (612) 375-8525, [email protected].
Om IHateFinancialPlanning.com IHateFinancialPlanning.com er et websted, der allerede har hjulpet mere end en million mennesker, der hader finansielle planlægning give mening i deres privatøkonomi igennem sjov, venlig, let at forstå indholdet og finansielle planlægningsværktøjer. Webstedet blev udviklet af ReliaStar finansielle Corp., et medlem af gruppen ING.
Om ING gruppe ING Group er en global finansiel institution aktiv inden for forsikring, bankvirksomhed og asset management, med mere end 100.000 medarbejdere i 65 lande. ING tilbyder et komplet udvalg af integrerede finansielle tjenesteydelser til sine kunder gennem en række forskellige distributionskanaler. I USA, INGS produkt og service portefølje omfatter bank, faste og variable livrenter, investeringsforvaltning, livsforsikringer, investeringsforeninger, privatøkonomi uddannelse seminarer, og trust services. For arbejdsgiverne tilbyde ING virksomheder også en bred vifte af pension og andre byggepladsen fordele, herunder gruppe forsikring produkter. For mere information, besøg www.ing-usa.com.
Værdipapirer, der er tilgængelige gennem PrimeVest Financial Services, Inc., medlem NASD/SIPC. Carmichael Lynch Spong er ikke tilknyttet PrimeVest Financial Services, INC. og er ikke medlem af gruppen ING.

Indlægs forfatter: super-admin