Er du klar til at blive selvstændig erhvervsdrivende?

Hvis du er interesseret i at starte en virksomhed eller overtager en, du står over for en skræmmende opgave, der bærer et niveau af risiko og spænding ikke muligt i verdens ‘ansat’. Dette tvinger dig til at overveje, er du klar til at blive selvstændige ansat?
Hvis den finansielle uafhængighed med selvstændig appellerer til dig – ingen chef, ingen indkomst begrænser, tid og løn, og evnen til at lade din personlige drev bestemme din kompensation – så du vil uden tvivl ivrigt går over de mange muligheder til at frigive du fra dit nuværende job.
Suset af finansielle spænding skal imidlertid modereres af nødvendige udgifter af tid, penge og kræfter i korrekt indstilling dig selvstændigt.
Trods indkomst påstande fremsat af business mulighed for virksomheder eller konkurrerende virksomheder, skal du være parat til at acceptere virkeligheden i ikke ser personlig indkomst til flere måneder – eller endda år.
At blive selvstændig side, samtidig med at regelmæssig beskæftigelse som din finansielle sikkerhed, er en klog metode til at sikre din indkomst.
En anden mulighed er at have betydelige besparelser, der tillader dig frihed til at forfølge dine drømme behæftet med anden beskæftigelse. Besparelser skal dog også være i stand til af transaktionsomkostninger for at udvikle en business sammen med at levere til dine materielle behov.
Har du også genkende den tid det tager når du blevet selvstændig? På nogle måder er det næsten overflødigt at opdrage punktet, da din passion vil sandsynligvis køre dig til at tilbringe mange timer i din stræben. Hvis du har andre forpligtelser; familie, job, sociale osv. derefter vil du nødt til at overveje, hvis du kan afsætte tid til at få din virksomhed fra jorden.
Har diskuteret både tid og penge, må du erkende, at der er meget mere indsats udvidet før en virksomhed er rentabel end på noget andet tidspunkt i din virksomhed. Ja, når du får arbejde og er tilfreds med indkomstniveauet, du kan være meget travlt men du vil derefter blive kompenseret for det. Når du stadig dyrke din virksomhed – marketing, gør gratis job, du søger for klienter og kunder – du kan ikke se nogen indkomst, eller en meget mager, hvilket gør deres indsats synes enorme.
Ikke vakle! Hvis du kommer til punktet, når du arbejder din hårdest og gør alt, hvad din virksomhed kræver, men stadig ikke ser monetære resultater, du kan slå en psykologisk væg. Dette er hvor virkelig entreprenante personer ser en hindring at overvinde i modsætning til en blindgyde på deres hårde arbejde. Passion for deres arbejde og det stærke ønske om at arbejde for sig selv overvinder opfattede hindringer og flytter dem til at holde gå og i sidste ende bliver meget vellykket.
Ved udholdende vil du helt sikkert se de fine frugter af dit arbejde og bevise dig selv og andre, at fordelene ved at blive selv ansat langt opvejer den middelmådige status quo i den typiske arbejdstagerens daglige trummerum.

Indlægs forfatter: super-admin